Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. február 12., péntek

Terrorveszély? Vagy "csak" úgy... ?


sakema

Kedvesuram ...


Döbbenetes hangfelvételt tett közzé egy szombathelyi férfi, aki azt rögzítette, ahogy valaki megpróbálja őt átverni egy kamu nyereménnyel a "Telenor-Szerencsejáték Zrt." nevében. 

A "gyönyörű" (dikk má...) kiejtéssel beszélő telefonáló az ismert nyereményjátékok szófordulatait használva azt próbálja beadni a hívott félnek, hogy megnyert 125.000 forintot, de ehhez fizetnie kellene...


Youtube forrás
A Papp Tamás álnéven bemutatkozó férfi először a bankkártya adatokat próbálja meg kihúzni áldozatából, majd amikor ez nem jön össze, akkor arra próbálja meg rávenni, hogy fizessen be "postai tranzakciós díjat", mert a nyereményét így tudja majd postán megkapni. 
A beszélgetést rögzítő K. Róbert hamar rájön a turpisságra, és el is árulja a telefonálónak, hogy a felvételt be fogja vinni a rendőrségre, mire az eléggé ideges lesz, és mocskos módon kezdi szidalmazni. A felvétel meghallgatását éppen ezért csak nagykorú olvasóinknak ajánljuk!
 Az átverés már az első mondatok után nyilvánvalóvá válik, de gondoljunk bele abba, hogy hányan lehetnek olyanok az országban, akiket esetleg még így is meg lehet vezetni.
Vigyázzunk, hogy kinek adjuk ki adatainkat, így mi is csak kellő körültekintésre tudjuk felszólítani az olvasóinkat !
Szerk;Posta S.

Kórházhelyzet 2016...

Barta P

A rendőrség keresi !

Országos elfogatóparancs alapján keresik a debreceni rendőrök a szökésben lévő Lakatos Róbertet.
A férfit lopással gyanúsítják, 2015 novemberében több autót tört fel Debrecenben.


A szökésben lévő Lakatos Róbert 39 éves, körülbelül 165 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, sötétbarna haja van.
A debreceni rendőrség kéri, hogy aki tudja, hol van Lakatos Róbert, jelentkezzen náluk személyesen vagy hívja a police.hu-n található telefonszámok valamelyikét.
sakema