Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. február 20., szombat

Itt az új magyar Piratebay !

Új magyar, ingyenes és regisztráció nélküli torrent oldal indult a héten, mely bizonyára komoly riválisa lesz a zárt és fizetős torrent oldalaknak. 
 Az új  torrentoldal nem nyomja teli az arcunkat reklámokkal és nem is kényszerít regisztrációra, így nem kell ismerősöket keresni ahhoz, hogy tagok legyünk és nincs feltöltési kényszer, így nem is büntetnek bennünket. Az új torrent oldalt a www.itorrent.hu címen lehet megtalálni.

 Az első magyar nyitott torrent közösségnél nincsenek kötöttségek, nincs kötelező seed idő, vagy éppen letöltési megvonás. 
Reklámok sincsenek és fizetni annyira nem kell, hogy még a támogatás lehetőségét is kizárja az iTorrent, egyszerűen nem lehet nekik pénzt küldeni. A regisztrációhoz nem ragaszkodnak, a letisztult kezelőfelület mellett külön szimpatikus, hogy az iTorrentnél lehet a magyar torrent oldalak közül elsőként Magnet linket használni, sőt, akár letöltés nélkül is nézhető a kiválasztott film, vagy sorozat.
( Egy Torrents Time nevű plugint kell a számitógépre telepíteni, -ezt az oldal fel is ajánlja - ami lehetővé teszi, hogy a torrenteket közvetlenül a böngészőjükből stream-eljék a felhasználók !
Hogy az Artistjus  mit szól ehhez,  még kérdéses, de mivel az oldal felhő alapú tárhellyel oldja meg a fájlmegosztást és a szerverei az Egyesült Államokban működnek, ez eléggé egyértelmű! 
Akik ismeri a ThePirateBayt, azok tudják, hogy miként is kell elképzelni a kötöttségek nélküli iTorrentet. -a szerk.)
Barta P.

Egy szakszervezetis aki nem a dolgozókat védi...

Cser Ágnest is biztosan zavarja, ha utálják. Ennek megfelelően a Magyarországi Munkavállalók Szociális és Egészségügyi Ágazatban Dolgozók Demokratikus Szakszervezete (MSZEDDSZ) elnöke nyilatkozott is a magyaridok.hu-nak. Nem is akármit!!!

Nem kell sztrájkolni és nem kell kormányt buktatni, mert már „megsztrájkoltuk” az érdemi tárgyalást! – nyilatkozta Cser Ágnes a lapnak, arra reagálva, hogy több ágazat, így a szociális területen dolgozók is ugrásra készen állnak (ez a szóösszetétel szerepel a Magyar Idők elnevezésű médiatermékben) egy esetleges közös sztrájk meghirdetésekor.
Hogy mennyire egyetértenek vele -és mennyire szeretik- ez a tavalyi egészségügyiek, nővérek tüntetésén készült videó bizonyítja...

Szerk;Posta S.