Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 1., péntek

Alapjövedelmet akartak a cigányok !

Elutasította a Nemzeti Választási Bizottság a -Kamarás István elnökletével- Opre Roma – Cigány Demokrata Néppártnak a feltétel nélküli alapjövedelem bevezetésével kapcsolatos népszavazási kezdeményezését. A roma párt a Kúriához fordul. 

Azzal fenyegetőznek, hogy ha a Kúria is nemet mond, akkor a pártjuk "mind hazai, mind pedig nemzetközi színtéren a törvényi keretek között lehetséges legradikálisabb nyomásgyakorlási folyamatokat fognak elindítani" - adja hírül az Origó.
Az NVB a kezdeményezést az Alaptörvényben foglalt "fenntartható költségvetés elvére" hivatkozva utasította el, mint indokolják, egy sikeres népszavazás ebben az ügyben 10 000 milliárd forintot meghaladó kiadást jelentene a költségvetésnek. 
Az Opre Roma – Cigány Demokrata Néppárt szerint az "alanyi jogon járó" jövedelem "civilizációs kényszer és keresztényi kötelezettség egyben", és "minden magyar állampolgárnak biztosítani kell annyi jövedelmet, ami legalább a tisztes szegénységhez elegendő". 
Szerk;Posta S.

Áprilisi tréfa ?

Tartani lehet tőle, hogy nem ! Mert ha az, akkor még viccnek is nagyon rossz ! 

Május 1-jétől a HETI TV -néven új zsidó csatorna- megkezdi kísérleti adását, és hamarosan az országos kábelszolgáltatók is felveszik a kínálatukba – mondta az Origónak Breuer Péter, a televízió alapító főszerkesztője. 
A televízió az általános hírek mellett kiemelten foglalkozik majd a hazai és nemzetközi zsidó közösség történéseivel !

Egyrészt igyekeznek teljesíteni a „szokásos" feladatait egy televíziónak, azaz tájékoztatnak, szórakoztatnak, ismereteket adnak át, azonban e feladatok mellett egy egészen más és kiemelten fontos ismérvük is van: képesek közösséget építeni, fejleszteni – mondta az Origónak Breuer Péter, a HETI TV alapítója. 
Szerk;Posta S.

Vigyázz ! Sok a feltört Gmail cím !

Tizenötezer magyar gmail-es felhasználónév és a hozzájuk használt jelszó került ki egy észt fájlmegosztóra. A Budapest Sportiroda (BSI) azóta az Origónak megerősítette: az ő nevezési rendszerükbe törtek be még februárban, a futóversenyek regisztrációjához használt címek kerülhettek most nyilvánosságra.
Szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem a Gmailt törték fel - sokan jelezték, hogy nem a levelezésre használt jelszavuk került ki a netre. A BSI bankkártya-információkat nem kötött ezekhez a címekhez és a jelszavakhoz, azonban mivel hét felhasználóból egy minden accountjához ugyanazt a jelszót használja, a veszélyek így is nagyok.
Hogy rajta vagy e a listán ITT leellenőrizheted !
Barta P.

Meghalt Biszku Béla !

Az Index csütörtöki értesülését a Mazsihisz szeretetkórházának igazgatója is megerősítette.
Amire a "hatalom" várt, bekövetkezett. 

(Így azért már világos, hogy miért nem kerülhet nyilvánosságra a besúgók, tartótisztek, ügynökök, a kommunista rendszer tartópilléreinek, párttitkároknak névsora. Vajon hány "elvtárs" van még a Mazsihisz szeretet otthonaiban elfektetve több százezres nyugdíjjal? Sohasem fogjuk megtudni...-a szerk.)

Most már nem kell -és a jelenlegi törvények szerint nem is lehet- elítélni Biszkut, hiszen a büntethetőséget megszünteti az elkövető halála, ezért elhunyt személy büntetőjogi felelősségét nem lehet megállapítani. 
A vádlott halála esetén a bíróság az eljárást megszünteti. A megbízó halálával az ügyvédi megbízási szerződés megszűnik – mondta  Magyar Gábor, Biszku Béla védője. 

Az MSZMP 94 éves volt politikusát több ember ellen elkövetett emberölésre való felbujtás háborús bűntettével gyanúsította meg a Fővárosi Főügyészség még 2012. szeptember 10-én, majd 2013. október 16-án vádat emeltek ellene. 
2014. május 13-án első fokon öt és fél éves szabadságvesztésre ítélték felbujtóként, több ember sérelmére elkövetett háborús bűntett, lőszerrel való visszaélés, valamint a kommunista rendszer bűneinek nyilvános tagadása miatt.
 2015. június elsején a Fővárosi Ítélőtábla új eljárást rendelt el az 1956 utáni megtorlások miatt megvádolt 94 éves Biszku Béla ügyében.
Szerk;Posta S.

Veszély ! Valóság ! "Jövő" ?

 "B.Papa" olvasónk egy videóra hívta fel a figyelmünket -a bevándorlással kapcsolatban-, amihez a az alábbi megjegyzést fűzte.
Elgondolkodtató...

"Értelmes ember nem kerítést épít, nem befogad és enni ad... hanem a gyökérét látja a problémának..
Van az a mondás hogy "Az éhező embernek ne enni adj, hanem tanítsd meg halat fogni!"
Nos ez egy harc, olyanoktól akiket nem is ismerünk akik a színfalak mögött vannak.
Lehet emelni a népesség számát, sőt kellene is, igaz kellene munka és normális megélhetés is, de ne is menjünk bele... Lehet próbálkozni persze lakást kapunk 3 gyereket adunk (rejtett kisbetűs részekkel), de a kutya is  a próbálkozásba d**lött bele.
Nézzük meg a videót, és hangsúlyoznám ez nem szítás, ez az igazság, és a jövő?! Szörnyű sors vár gyerekeinkre.
(A videó nem idén készült, szóval a legnagyobb tömeges bevándorlás nincs a számításba)"

Szerk;Posta S.