Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 7., csütörtök

Kiss László egy "talpig úriember" ...

...akit a hatalom a végsőkig támogat !

A videó 24.hu forrás
Az úszóválogatott szövetségi kapitánya alpolgármester Százhalombattán, ahol rendkívüli ülést tart a képviselő-testület. Az ülés előtt a 24.hu riportere elkapta a botrányba keveredett edzőt. Aki nem hallaná jól a videón a választ, leírom; "Nem beszélek, hagyjon a p*csába !" Úriember....
Szerk;Posta S.

Mégegyszer a Windows 10-ről !

Ambiciózus terveket dédelget a Microsoft:  2017-re egymilliárd eszközön szeretné látni a Windows 10-et. Ezért azután mindent megtesz annak érdekében, hogy mindenki frissítsen, csak épp vannak, akik maximálisan elégedettek korábbi rendszerükkel, és nem akarnak upgrade-elni.
https://www.grc.com/never10/Snapshot3.pngA redmondi cég viszont erőszakos, és nem kevesen voltak, akik bosszankodva konstatálták, akaratuk ellenére jelent meg a gépükön az új operációs rendszer. 
Ha az ön gépén még valamelyik régebbi változat fut, és amellett, hogy tisztában van a biztonsági kockázatokkal, azonban mégsem frissítene, érdemes megnéznie a Never10 nevű segédprogramot.
 Egy nagyon kicsi hordozható -portable- szoftverről van szó, amelynek köszönhetően egyetlen kattintással megakadályozhatjuk a frissítést, de ezt a döntésünket bármikor visszavonhatjuk.
(A Download now feliratra kattintva letöltjük), és a továbbiakban csak az exe fájlra kell kattintani, hogy elinduljon. Rögtön azt fogja mutatni, hogy  a rendszerünkön engedélyezett-e (enabled) avagy tiltott (disabled) a frissítés. Ha nem akarjuk, hogy a rendszerünk frissüljön, de az enabled állapotot mutatja, akkor kattintsunk a Disable Win10 Upgrade feliratra. A tiltást bármikor visszavonhatjuk, ekkor újra el kell indítani a programot, majd az Enable Win10 Upgrade feliratra kell kattintani.
Barta P.

Az eredetiségvizsgálat is csak pénzlehúzás ?

Hiába van az eredetiségét bizonyító közokirat, amit a kötelező 17 ezer forintos vizsgálat után megkapunk úgy tűnik semmit sem ér , pedig ezért évi 5 milliárdot szed be az állam. 
Az alábbi videó ezt bizonyítja !

Barta P.