Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 13., szerda

 Mert Ő (is) egy "talpig úriember " !


Nemcsak a zajongó ellenzéki képviselőket, a parlament szocialista jegyzőjét is "intelligensen"  kiosztotta Kövér László, amiért az megjegyezte, hogy a fideszesek is zajonganak ! ("Kérdeztem önt"  ?- kérdésével ami a videóban a 0,46. másodpercnél  hallható !)  

A házelnök azért háborodott fel, mert szerinte a szocialista képviselők zajosan örültek annak, hogy a kormány visszavonja a vasárnapi boltzárról szóló rendelkezést. Kövér László szerint az ellenzéki képviselők „alkatilag képtelenek csöndben maradni”. 
Az elnök viselkedésére kedden nem adott magyarázatot a parlament sajtóosztálya.

(Mert lehet valaki bármilyen művelt, diplomás, iskolázott, az még nem jelenti azt , hogy  intelligens is. Ugyanis az intelligencia egy veleszületett tulajdonság, azt bizony megtanulni nem lehet ! -a szerk.)
Szerk;Posta S.

Világelsők vagyunk !

A világon egyedülálló  a VÉDA ("pénzbehajtó rendszer"-a szerk.) ami ma Magyarországon működik ! Dicsekszik Óberling József az ORFK közlekedési főosztályának vezetője !


Az "elkövetéstől" számítva másodpercekkel később, már automatikusan (akár óránként 4000 !) el is készül a bírság, borítékolva és már mehet is a címzetthez ! Ez aztán a szuper gyorsaság !
Mi ez ha nem automatikus pénzbehajtás, és csakis pénzbehajtás ? Ebben a "szuper" rendszerben a fokozatosság elve teljesen ki van zárva,  -figyelmeztetés, többszöri elkövetés- itt a lényeg, a pénzbehajtás, amire ez az egész rendszer ki lett alakítva !
(Ez azért nem kicsit felháborító !  Nem azt mondom, hogy a notórius szabálysértőket ne szűrjék ki és ne büntessék meg, de ez az általánosítás elve bizony nem ezt a célt szolgálja ! 
Ebben a rendszerben, ahogyan most ki van találva, a végső cél - nem győzöm elégszer hangsúlyozni- szerintem egyértelműen az, hogy FIZESS !-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Kutyatartók figyelmébe !

Kötelező eboltás Sámsonkertben ! 

sakema

A "hülyék adója" a lottó ?

Előre elnézést kérek lottózó honfitársaimtól a címben szereplő erős jelzőért, de az alábbi videóból talán kiderül és érthető lesz miről beszélek.


Akkor lássuk miről is van szó ! Az igaz, hogy az eset nem nálunk -és nem az idén, hanem 2015-ben-  történt, de intő például szolgálhat !

"Előbb írták ki a szerb lottóhúzáson a képernyőre a számokat, mint, hogy kihúzták volna őket a műsorban. Az ügyet már a rendőrség is vizsgálja. A sorsolásról készült felvételen látszik, hogy az első három szám kihúzása még rendben zajlott, majd negyedikként a 27-es számú golyót húzták ki, ám a képernyőn a 21-es szám jelent meg. Ezt követően gyorsan megjelent (ötödikként) a 27-es is, holott akkor még nem is húzták ki az ötödik golyót. Az ötödikként kihúzott nyerőszáma 21-es lett, éppen az a szám, amely 33 másodperccel korábban már megjelent a képernyőn.

A "technikai hiba" ellenére a sorsolási bizottság mindent rendben talált, így nem ismételték meg a sorsolást. Héttalálatos szelvény végül nem volt, így a jövő héten a szerencsés nyertes akár több mint egymillió eurót vihet haza."
Barta P.