Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. április 19., kedd

Korlátlan mobilinternet !

A UPC bejelentette: korlátlan mobilcsomagjait hasonló kedvezménnyel kínálja a szolgáltatási területén élő összes ügyfelének, mint a UPC előfizetőknek. A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy akinek nincs UPC-s előfizetése (például valamilyen tévés csomagra), az havi 1000 forinttal drágábban ugyan, de még mindig egész barátságos áron köthet olyan mobilszerződést, amihez korlátlan mobilinternet jár. (Eddig a nem UPC-s ügyfeleknek nagyon drágák voltak a korlátlan mobilnetezést tartalmazó csomagok.)

A társaság honlapján elérhető tarifatáblázat szerint az alacsonyabb havidíjú csomagok (4490 forinttól) valamivel lassabb sebességű netet tartalmaznak (1 Mbit/s letöltési és 0,5 Mbit/s feltöltési sebességet), míg a drágábbak (19 990 forintig) gyorsabbat (4 Mbit/s letöltési és 2 Mbit/s feltöltési sebesség). 
A tarifacsomagok ezen kívül a havidíjba foglalt lebeszélhető percek és küldhető sms-ek mennyiségében térnek egymástól.
Barta P.

"Személyiségfejlesztő, hasznos, jellemépítő műsor" indul ...

...a TV2 csoporthoz tartozó Viasat3 tv csatornán. Ahogyan az előzetesben reklámozzák "Társkeresés tabuk, álszemérmeskedés és előítéletek nélkül !"
 Hogy miről is van szó ? Egyelőre csak a helyszínt mutatta meg a csatorna. A műsorban nem lesz cenzúra, a játékosok ruha nélkül keresik az igazit...

 Hasonló műsor már volt képernyőn.. a kép forrása:  Dating Naked Facabook
 Az idő rövid, a játékosoknak mihamarabb a legjobbat kell kihozniuk magukból. Hamar kiderül, hogy a sallangok nélküli hódítás képes-e játékosok lelkét is megnyitni, ráadásul a Csábítás partjára újabb és újabb rivális érkezik, és a kiválasztottért mindig meg kell küzdeni.
A következő állomásra, a Szerelem szigetére már csak azok a párok juthatnak el, akik egymásba szerettek.

Az ott eltöltött 24 óra múltán – immár felöltözve – el kell dönteniük, hogy Ádám és Éva együtt folytatja-e tovább, vagy a csupasz randevú csak egy emlék marad.
Ádám keresi Évát címmel indul  – április 25-től hétfőnként 22 órától, cenzúra nélkül.
(Mert ugye már csak egy ilyen műsor hiányzott a vasárnapi nagy bevásárlás  során "megfáradt" elcsigázott szegény magyar tévénézők számára. Lesz ez még lejjebb is -a szerk. !) 
Szerk;Posta S.

Lopnak a parlamentben !

Csaknem száz számítástechnikai eszköz tűnt el a parlamentből és a képviselői irodaházból !
A két HP, a két Toshiba és a három Lenovo idén március 3-án érkezett meg a Képviselői Irodaház raktárába, ám amikor egy hónappal később szerették volna megkapni a frakció tagjai, már nyoma sem volt a laptopoknak. Ezek együttes értéke a rendőrök megállapítása szerint 1,75 millió forint - írja az Átlátszó.
Ez azonban csak töredéke azoknak az eszközöknek, amelyek az elmúlt hónapokban tűntek el. A rendőrség gyanúja szerint egy raktáros a tettes. A nő védője, Galsa Péter szerint a tavalyi teljes, mindent rendben találó leltár ellenére fellelt hiányt akarják ügyfelére rásózni.

Az Átlátszó szerint mindez nemzetbiztonsági kockázatokat is felvet, hiszen az ország legjobban őrzött épületeiről van szó. Az Országgyűlési Őrség mintegy 370 fős fegyveres testület. 2013. január elsejével hozták létre, akkor az évi működésére 2,3 milliárd forint állt rendelkezésre.
A testület működésével kapcsolatban ugyanakkor visszaélésgyanús dolgokról beszélt az atlatszo.hu egy elbocsátott tiszt még tavaly szeptemberben.
Szerk;Posta S.