Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 1., vasárnap

Hódi Pamela...vs Berki Krisztián !

Rendesen odaszólt Hódi Pamelának az Édes Életben Berki Krisztián, ám a szőkeség erről mit sem sejtett, ugyanis a kemény szavak a háta mögött hangzottak el. Mindez akkor történt, amikor az izomceleb az orra alá dugta azt a házassági szerződést, amely többek között azt is tartalmazza, hogy Pamela nem hízhat el. (Itt megnézheted !)

Foto/supertvTV2 forrás
"Látható volt, hogy nem örül ennek a szerződésnek, de közben ott van benne, hogy örül neki, mert ha aláírja, akkor lehet, hogy végre elveszem feleségül. És igazából most bármit megtehetek. 
Mert neki egy célja van, hogy ő legyen Berki Krisztián felesége" – véli Berki, aki mondataival ismét kiakasztotta a nézőket. 
(Azért megérdemel ez a hölgyemény is bármilyen megaláztatást, aki valóban ennek a dinoszaurusznak akar a felesége lenni. Mert szerelemről itt szerintem szó nincs, vagy talán mégis van, de az a szerelem nem ennek a véglénynek, hanem a pénznek szól -bár hangoztatja, hogy nem érdekli a pénz meg a csillogás, de szerintem meg csak az ! Van egy mondás amely jól jellemzi ezt a kapcsolatot: "megtalálja zsák a foltját"-a szerk.)
 Barta P.

"Ha valamit nem tudsz legyőzni, állj az élére"... ?

Négy éve nagy volt a felháborodás, mikor az akkori Hajdúsámsoni képviselő testület -2012. május 30-i határozatával- átadta a település egyetlen általános iskolájának fenntartási jogát a Hit Gyülekezetének, de úgy látszik igaz a címbeli mondás !
Bizonyítja ezt az alábbi Youtube videón  legjobban hangoskodó hölgy !


/Vagy talán az "halkan" megjegyezhető, hogy van az a fránya pénz...? -a szerk. /
Szerk;Posta S.

A mai "modern relativitás" elmélete !

 Einstein után szabadon : " energia (pénz) nem vész el, csak átalakul"...magánvagyonná !
Az OTP vezér Csányi Sándor az ország leggazdagabb embere !

Az üzletember az első olyan magyar, akinek akkora vagyona van, hogy felkerülhetett a Forbes-listára a világ leggazdagabb emberei közé - írja az Index.
A portál szerint Csányi már eddig is a világ leggazdagabbjai közé tartozott, csak nem tudhattunk róla, az eddigi Forbes-listáknál ugyanis nem számolták bele az OTP-vezér vagyonába a szingapúri cégeit.
Csányi pedig a vagyonának jelentős részét Szingapúrban tartja, majdnem akkora összegről van szó, mint amennyit a Picket, a Mizot, a Délhúst és a Csányi Pincészetet tömörítő Bonafarm-csoport ér. 
Csányinak így nem csak 159,5 milliárd forintja van, hanem 287,9 milliárd.
Ezzel a vagyonnal már megugorja a Forbes World's Billionaires nevű lista küszöbét, ahová 1 milliárd dollár fölött lehet felkerülni.
Szerk:Posta S.