Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 14., szombat

Stei­ner Kris­tóf ismét férjhez ment :)

Árulkodó fotót posztolt Steiner Kristóf magáról és "szerelméről" !
Március végén Steiner azt mondta, más irányba haladt kapcsolatuk férjével. "Míg Matan orvosként dolgozik, és egy racionális világban, szoros időbeosztással él, addig én íróként éjszaka dolgozom, és rengeteget utazom. Az ebből fakadó ellentétek pedig egyre inkább elkezdték felőrölni a kapcsolatunkat" - nyilatkozta a HOT! magazinnak.


 Úgy tűnik azonban, élete azóta teljesen új  fordulatot vett, mondhatni: megtalálta zsák a foltját  ! "Az otthon ott van, ahol veled vagyok" - írta képéhez Steiner, aki azt az izraeli srácot jelölte meg a fotón (férjeként ?), aki az elmúlt hetekben már több alkalommal is feltűnt mellette.

A srác Facebook-oldalán egyébként még az is látszik, hogy péntek délután cuccoltak át nagy valószínűséggel első közös otthonukba.
A 25 éves fickó egy Tel Aviv-i színházban dolgozik, és szintén izraeli, mint Steiner exe, az orvosként dolgozó Matan.
Szerk; Posta S.

Mondj igazat, betörik a fejed...

Gundel Takács Gábor ezt megtette, mivel az egyik megjegyzése az Eurovíziós Dalfesztivál közvetítése közben, ami így hangzott „Azok a nézők, akik most csak hallgatták a produkciót, és nem nézték, jobban jártak” a lengyel versenyző -Michał Szpak- produkciójára az Eurovíziós Dalfesztivál második elődöntőjében.
Erre aztán be is indult a liberális visítozás ! (Sajnálatos módon ez a fesztivál is -mint annyi más- kezd el "cicafiúsodni"! Pedig talán azért mondta ilyen intelligensen , mert ugye a "buzi" kifejezést mégsem mondhatta...hiszen a média sugallata szerint buzinak, -leszbikusnak- lenni lassan nemhogy kívánatos, hanem kötelező lesz -a szerk. )

„A lengyel fiút gusztustalan módon szólta le Gundel. Tele az aréna melegzászlókkal, melegekkel, és Gundel ilyen és hasonló homofób beszólásokkal szórakoztat minden évben. Érthetetlen. Egy ilyen tapasztalt tévés nem engedheti ezt meg magának. Senki sem” – többek között ez áll egy  hozzászólásban.
Viszont ilyen hozzászólás is volt "Bárhogy is erőlködik a liberális aberrált média Az emberek döntő többsége undorodik ezektől a véglényektől "
Szerk;Posta S.