Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 21., szombat

Az élet (nekik) móka és kacagás...

Polt Péter legfőbb ügyészt ritkán látni olyan felhőtlenül vidámnak, mint azon a fotón, amelyen Orbán Viktor társaságában látható az Elefántcsontpart elleni válogatott focimeccsen. Azt egyelőre nem tudni, min szórakoztak ennyire jól a kormányfővel. (Mert ők igazán vidámak lehetnek, hiszen az ország egyre jobban teljesít... NEKIK -a szerk.)


A VIP-páholyban egyébként igazán illusztris társaság gyűlt össze: Polt és Orbán mellett Hernádi Zsolt Mol-vezér, Csányi Sándor OTP-vezér, az MLSZ elnöke, illetve Garancsi István milliárdos vállalkozó, a Videoton tulajdonosa is feszülten szurkolt.

 fotók/hvg.hu
Szintén ott volt a meccsen és egy sorban kapott helyet Vona Gábor, a Jobbik elnöke és Ilan Mor, Izrael budapesti nagykövete. Két sorral lejjebb Kubatov Gábor, a Fidesz pártigazgatója és a Fradi elnöke is feltűnt a lelátón.
 Az Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott gól nélküli döntetlent játszott (ezt a teljesítmény viszont már sikernek könyvelik el) az Afrika-bajnok elefántcsontparti csapattal a Groupama Arénában rendezett pénteki barátságos mérkőzésen, amelyen először találkozott egymással a két együttes. 
Szerk;Posta S.

És rájöttünk, hogy a fű zöld ?

Az Európai Parlament végre napirendjére vette a devizahitelek kérdését ! Az öröm még korai volt, de van aki kimeri mondani az igazságot... még !

Szerk;Posta S.

Egy mai " modern leánykérés " ...


Kép/youtube
A "leánykérés" után a párt nem férjnek és feleségnek, hanem házastársnak, társnak, választottnak kell nevezni. A klasszikus “Csókolja meg a menyasszonyt” kifejezés ugye már itt nem aktuális, de helyette az összes esküvőn a “Köszöntsétek egymást az első hitvesi csókkal” (...ha van gusztusod hozzá,) mondatot kell mondani. És ez ebben az esetben tökéletesen megfelelő...
Szerk;Posta S.