Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 24., kedd

Iain Lindsay nagykövet üzenete a magyar úszóválogatottnak

Iain Lindsay brit nagykövet magyarul gratulált a Magyar úszóválogatott londoni vizes Európa-bajnokságon elért sikeréhez ! 

facebook forrás 
(Ilan Mor izraeli nagykövet ezt a gesztust viszont nem tette meg ! 
Igaz ő csak tiltakozni tud -a szerk.)
 Szerk;Posta S.

Az osztrákok "tanulékonyak" (?)

 Választási csalás Ausztriában ?
Bizonyíték a csalásra: az osztrák belügyminisztérium közzétette a hivatalos választási eredményeket. Aki megnézi, mit jelentettek ezek az adatok a mintegy 11 ezer lakosú, festői Waidhofen an der Ybbs városkában, azt látja, hogy ott a szavazók 146,9 %-a (!) adta le szavazatát - írja blogján Lovas István.

 A kép kattintva nagyítható !         (A forráskép itt található amíg nem törlik!)
  
Vagyis a lehetséges maximum (minden szavazásra jogosult szavaz is) majdnem másfélszerese. 

És az osztrák sajtó ezt „nem vette észre”. Ott így győzött a zöld Van der Bellen a szavazatok 52,7 százalékával, a 47,3 %-ot kapott szabadságpárti Norbert Hofer előtt. És ha „csak” a száz százalék szavazott volna, ki győz? Nem kellene újra számolni a szavazatokat az egész országban? - teszi fel a kérdést a lapszemle összeállítója. 
Központi manipulációra semmiféle utalás nincs, de egy  nem központi  legalábbis elképzelhető!
Szerk;Posta S.

Kiknek is köszönhetjük ?

Dr. Horváth István orvos-biológus professzorról, akinek találmánya „kiverte a gyógyszerlobbi biztosítékát”.
 
Röviden összefoglalva a professzor találmányának lényege, hogy a szer hatására szervezetünk koleszterin háztartása normalizálódik. Azaz az összes érben, s hajszálérben a lerakódások eltűnnek, a vérkeringés helyreáll. Így az érszűkület miatti infarktusok, stroke esetek száma minimálisra csökkenhet.

 

A hatás az erek kitisztítása, a vérkeringés jelentős javulása. Emiatt aki átesett a kezelésen 10-20 évvel fiatalabbnak néz ki, mint korosztálya, ha idejében hozzájut, kb. 30-40 évesen. A vérerek rugalmassága, áteresztő képessége jelentősen javul, s ez például önmagában megszüntetheti a migrénes fejfájásokat, a rossz keringés miatti gyulladásokat.
Ez a szer sikeresen felkeltette a befektetők és a gyógyszergyártó cégek figyelmét is. Akadt olyan dollármilliárdos, aki százmillió dollárt ajánlott fel az oltóanyag tulajdonjogáért. De a professzor nem adta el a találmányát.
„A találmány értékét a magyar gazdaság számára szeretnénk megőrizni” – fogalmazott dr. Horváth.

A kutatónak ez lett a veszte! Szabályos hadjárat indult a tudós ellen. A lejáratás trükkje mellett bírósági perek sokasága várta, és a gyógyszergyártó cégeket is birtokló pénzhatalom (kik is ők ?) mindent megtett annak érdekében, hogy lejárassa, hiteltelenné tegye a professzort.
   A perek és a meghurcoltatás következménye az lett, hogy a felfüggesztett börtönbüntetés mellett hatmillió forint vagyonelkobzásra ítélték a professzort.
Úgy döntött, hogy mégis külföldön hozzák forgalomba a vakcinát ! 
Forráshír itt olvasható.
Szerk;Posta S.