Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 25., szerda

Eddig tartott a "mosdatás" !

Három éve a Hajógyári-szigeten keveredett összetűzésbe Kál­lay-Sa­un­ders And­rás, miután állítása szerint (!) egy ötfős társaság megtámadta szerelmét, Tolvai Reni énekesnőt és barátjukat, Olapade Abel rappert.

 Saunders és barátja Kayode Olapade

Az ügy­védje sze­rint fel­lé­le­gez­het Sa­un­ders, mert meg­ússza a bör­tön­bün­te­tést. A ze­nész évek­kel ko­ráb­ban "sze­rel­mét" -Tolvaj Renit- védve ve­re­ke­dett.

 Felfüggesztett börtönbüntetéssel úszhatja meg, pedig korábban arról  lehetett hallani, hogy   életveszélyt okozó testi sértés miatt akár nyolc évre is rács mögé kerülhet.
Három éve egy szórakozóhelyen verekedett, egyik áldozata agylebenyzúzódással feküdt napokig az intenzív osztályon, egy másik fiú pedig arc- és orrcsonttörést szenvedett. 
A Blikk úgy tudja, az ügyészek változtattak álláspontjukon, találtak enyhítő körülményeket, a bíróságon már "csak" súlyos testi sértésért kell felelnie Saundersnek. 
 (Az már teljesen ellett felejtve amikor a földön fekvő gyereket bakanccsal rugdosta, hiszen az nem számít, olyan régen volt. Felvetődik a kérdés, ha egy valódi magyar ember rugdosta volna ezt a félvért, akkor is ilyen elnéző lenne az ügyészség és találna enyhítő körülményt ? -a szerk.)
A -blikk.hu  szerint- védőügyvédje (Magyar György sztárügyvéd) optimista.
Szerk;Posta S.

Lagzi Lajcsi nagyon felkavarta az állóvizet !

Galambos Lajos a Class FM reggeli műsorban, a Morning Show-ban először mondta el, hogy szerinte többek között a Sláger TV román tulajdonosa, Radu Morar állhat a letartóztatása hátterében. 

„A médiában lévő producerek, televízió-tulajdonosok, nagyhatalmak jóindulatba csomagolt fenyegetőzésekkel bombáztak” – fogalmazott először még nem túl konkrétan Galambos Lajos, majd tisztábban is elmondta, hogy mi történt.

„Az egyik tévétársaság tulajdonosa kért tőlem egy találkozót azon a csütörtökön, amelyet követő kedden letartóztattak. Annyit mondott, hogy jobb lenne, ha a mi együttműködésünkre koncentrálnék, ellenkező esetben meglátom, hogy milyen nagy bajom lesz, akár el is vihetnek a feleségemmel együtt. 
A Dáridó nevet, a műsorbrandet le akarta védeni ez a jóakaróm, de nem mentem bele.
"Radu Morarról beszélünk, aki nem blöffölt, amikor megfenyegetett, hanem tudott valamit.”
A teljes beszélgetést ITT meghallgathatod
Blikk forrás
Barta P.

Magyarországon nemcsak a gazdaság "fehéredik" !

A Megasztár-győztes Radics "Gigi" (Georgina) előtte - és utána:


(Az azért érdekes dolog, hogy vannak akik nagyon sokat fizetnek azért, hogy barnák legyenek ...de úgy látszik a fordítottja is igaz -a szerk.)
Szerk;Posta S.