Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 27., péntek

Rettegjetek szellemek !

Ezt az emailt kaptam nemrég a privát fiókomba. Meglepődve olvastam, -pedig nem szoktam ismeretlen  levelet megnyitni, de a név valahonnan nagyon ismerős volt...

"Megmagyarázhatatlan dolgok történnek otthonában? Olyan hangokat hall, melyeknek nincsen forrása? Magától megmozdulnak, leesnek a tárgyak? Esetleg árnyat, lebegő ködöt is látott már? Esetleg más furcsa, szokatlan jelenséget tapasztalt? Ha igen, ne habozzon hívni bennünket, mert az ilyesmit nem szabad félvállról venni! 
Wágner János vagyok, paranormális szakértő. Bátyámmal, Richárddal és nővéremmel, Enikővel közösen működtetünk A.........n szüleink (akik a kilencvenes években települtek át M......ről Magyarországra) családi házának alagsorában egy paranormális irodát. Házhoz is kimegyünk, XY...... megyén belül 500, megyén kívül 4000 Ft kiszállási díjért. 

Minden jelenséget felderítünk, fejlett eszközeinkkel rögzítünk, amint lehet megoldást keresünk és elhárítjuk a nem e világról származó nemkívánatos jelenségeket. 5000 forintos fix összegért + 3000 forintos óradíjért dolgozunk.
Harmincezer forint feletti költség esetén ajándékba adjuk a legújabban megjelent "Mi választja el az élők világát a holtakétól?" című könyvet, melyben neves paranormális szakértők és médiumok írásait gyűjtötték össze, és rengeteg konkrét tapasztalatot felhasználva, kemény, nem veszélytelen munkával készült. (Ez a könyv kereskedelmi forgalomban nem kapható.)"

(Mivel nem óhajtom reklámozni Wágner "urat", nehogy anyagilag megkárosíthassák a társadalom "kevésbé felvilágosult" réteget, ezért a személyes adatokat és az elérhetőségét kipontoztam. Már csak arra lennék kíváncsi, hogyan szerezték meg a mail címem, mert gondolom nemcsak az enyémet ? Írtam is neki, most csak a választ várom..... ha érkezik ! Megosztom azt is !)
Barta P.

Hol lehet kapni ilyen mosóport?

Ez a "rasszista" mosópor reklám sem lesz hosszú életű a Youtub-on ... 

P.S.

Új " fogalom "  !

(Új "fogalmat alkotott" a feol.hu a betolakodókról: oltalmazott ! Mitől, kiktől kell oltalmazni őket?  Ha nem jönnének hívatlanul talán nem kéne oltalmazni őket-a szerk.)

És a hír : Az elefántcsontparti színesbőrű (Szerintem ebben az esetben a néger szó a megfelelő, bár a mai időben ezt nem illik használni. A másik dolog hogy elefántcsontparton milyen háború dúl, az kérdéses.
Azizba két és fél éve belekötött két részeg Bicskén, majd darabokra törtek a fején egy lécet. 
Mindezt több járókelő is végignézte, anélkül, hogy segítséget hívtak volna. A két férfit hosszú hivatali eljárás után kedden ítélték el közösség tagja elleni erőszak miatt. 
A menekültekkel kapcsolatos bírósági eljárások egyáltalán nem egyszerűek, a hivatalok most is megszenvedtek vele.

Az előzmény:
Aziz hajnalban indult el a vasútállomás felé, de csak a főtérig ért, ahol összetalálkozott egy magas, vékony és egy alacsonyabb, tömzsibb férfival. “Fekete ember, menjél vissza Afrikába!” – mondta neki állítólag a magasabb (kérdés, honnan derült ez ki, aligha valószínű, hogy a színes értett magyarul - a szerk.), mire a tömzsibb behúzott neki egyet, majd még egyet. 
A fekete ember védekezett, majd menekülőre fogta, és elszaladt. Nem sokkal később azonban újra összefutott a két férfival, akik végül ájulásig verték egy kerítésléccel, sőt, más "menekültekre" is ráijesztettek. Két és fél évig tartott, míg a néger elverése ügyében ítéletet hozott a bíróság.
Kedd délután a Bicskei Járásbíróság mindkét vádlottat felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte közösség tagja elleni erőszak, súlyos testi sértés kísérlete és felfegyverkezve elkövetett garázdaság miatt. 
(Felvetődik a kérdés, vajon mennyit kaptak volna a "menekültek", ha ez a bántalmazás fordítva történik? )
A védelem elégedett volt, nem nyújtottak be fellebbezést, tudomásul vették az ítéletet. Az ügyész gondolkodási időt kért, de ha ennek letelte után sem fellebbez, akkor az ítélet jogerőre emelkedik. Győző Gábor, a sértetti képviselő azt mondta, nem elégedett, szerinte a vasútállomáson elkövetett bántalmazást szintén közösség tagja elleni erőszaknak kellett volna kimondani !

A "Magyar" Helsinki Bizottság jogsegélyszolgálatnak ügyvédje szerint kirívó esetről van szó, az országban ugyanis egyáltalán nem gyakori, hogy a magyarok "menekülteket" verjenek. 
A hatóságok pedig megszenvedtek az üggyel, a "menekültekkel" kapcsolatos eljárások ugyanis nem egyszerűek, írja az abcug.hu.
Szerk;Posta S.