Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. május 28., szombat

Mikor a szóvivő valóban csak " viszi a szót "...ez kínos

Egyelőre nem teljesen tiszta, hogy mi alapján és mivel vádolja a Habony-közeli Ripost és az Andy Vajna tulajdonában álló TV2 "offshoreozással" a Jobbikot és egy jobbik-közeli üzletembert, Forrai Richárdot, de ez most sem derült ki.

Történt ugyanis, hogy Halász János Fidesz-szóvivő tartott egy sajtótájékoztatót, ahol megismételte, illetve felolvasta, a tegnapi TV2-adásban lement, túl sok konkrétumot nem tartalmazó riport tartalmát. 
Arra viszont nem számított, hogy az újságírók között ott fog ülni a sajtótájékoztató tárgya, Forrai Richárd, akivel véghezvitt rettentően kínos párbeszédét a 4. perctől élvezhetik végig:

Szerk;Posta S.

Miért " retteg a hatalom " az iszlámtól...?

A malajziai kormány a parlament elé terjesztett egy törvényjavaslatot, amely az iszlám vallási törvények szerint módosítaná az ország egyik államának büntető törvénykönyvét, és a házasságtörőket megkövezéssel, a tolvajokat kézlevágással büntetné. 
(...és akkor Magyarország a félkezűek országává válna !)

A törvényjavaslatot eredetileg a Pán-malajziai Iszlamista Párt terjesztette elő, amely egy elég keményvonalas iszlamista szerveződés.
Malajzia számos szövetségi államában a muszlim hitű lakosság felett jelenleg is az iszlám vallásjog szerint ítélkező saría-törvényszékek járnak el bizonyos ügyekben. 
Ezek közé tartozik a házassáságkötés, válás, öröklés, hitelhagyás vagy áttérés és a gyerekelhelyezés.
A mostani javaslat Kelantan szövetségi államra vonatkozik. 
Itt már most is külön padok vannak kijelölve a nőknek és a férfiaknak a köztereken, az éjszakai klubok pedig be vannak tiltva.
Forráshír itt.
Szerk;Posta S.

A multikulti csődje ! Veszélyben a foci EB !

Eddig csak rém­hír­ként buk­kant fel, de immár nap­ról napra na­gyobb a va­ló­szí­nű­sége annak, hogy meccse­ket ha­laszt­hat­nak el a fran­cia­or­szági lab­da­rúgó Eu­rópa-baj­nok­sá­gon !

 Ez a tüntetés már nem(csak) a terrorveszélyről és a futballhuligánokról szól !

Az Eb szervezői kettős fenyegetettségtől tartanak, a terrorveszély mellett a futballhuligánok (?) erőszakos rendbontásainak is nagy a valószínűsége. Éppen ezért Bernard Cazeneuve francia belügyminiszter nem kertelt, amikor a lehetséges jövőt vázolta.

Ha szükséges, zárt kapuk mögött játszanak le egy mérkőzést, elhalasztják vagy egyszerűen törlik. "Minden lehetőséget mérlegelünk, bármilyen intézkedés szóba jöhet." Cazeneuve arról nem beszélt, hogy mi lesz azokkal a meccsekkel, amelyeket esetleg törölnének, hiszen egyetlen elhalasztott találkozóval is borulhat az Eb.
Ziad Khoury,  a viadal biztonsági főnöke (érdekes neve van a biztonsági főnöknek, igazi francia...) nem foglalkozik a mérkőzések sorsával, neki az a feladata, hogy maximalizálja a torna biztonságát, és ha ehhez találkozókat kell törölni, akkor gond nélkül megteszik-közölte!

Hamarosan további 42 ezer rendőrt, 30 ezer csendőrt, 10 ezer katonát és 13 ezer biztonsági őrt mozgósítanak az Eb biztosítására.
(Sajnos az események alapján az látszik, hogy Franciaországban háború van ! Ez már nem sztrájk és nemcsak tüntetés. Nagyon úgy tűnik, hogy el akarják kergetni a kormányt és Hollandet, ami elképzelhető, hogy sikerül is nekik. A kormányoldalról nagy a csend ! Sokkal nagyobb ott a baj, mint amennyi kiszivárgott! Ebbe már a migrációs válság is belejátszik, csak nem beszélnek róla. A nép fellázadt!-a szerk.)
Hírforrás itt !
Barta P.