Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 1., szerda

Lázadás a Kiskunhalasi zárt táborban !

video;halasinfo.hu/youtube

A Kiskunhalasi Menekültügyi Őrzött Befogadó Központ Kiskunhalas, Szegedi úti objektumában 2016. június 1-jén 11 óra 20 perc körül az ott elhelyezett 484 menekültügyi őrizetes közül mintegy 300 fő a zárt körülményeket és a lassú ügyintézést kifogásolva elégedetlenségének adott hangot. 

Három választott szószólójuk közül egy szír férfi petíciót juttatott el a menekültügyi hatósághoz, majd arra szólította fel az egybeverődött migránsokat, hogy induljanak el Budapestre.
A rendőrség jelentős erőkkel biztosítja a befogadó intézményt és környékét, megakadályozza az őrzött befogadó központ elhagyását, fenntartja a városban a közrendet, a közbiztonságot.
Az illegális bevándorlók követeléseket fogalmaztak meg ! Írja a halasinfo.hu 
 
(Ők követelnek, akik jogszerűtlenül lépték át a határunkat, vagyis megszállták Európát !

Szerk;Posta S.

Az "összeesküvéselmélet" igazsága !

Az elmúlt évtizedekben azokra a magányos hangokra, melyek azt állították, hogy a világelitje (hogy kik is ők, azt mindenkinek illik tudnia-a szerk.) ki akarja irtani a fehér fajt, és Európában egy vegyes, színesbőrű-fehér lakosságot akar a homogén nemzetállamok helyére telepíteni, az volt a válasz, hogy az  nem több, mint összeesküvés-elmélet !
Pedig ezt már Nicolas Sarkozy korábbi francia elnök 2008. december 17-én Palaiseau-ban nyíltan kimondta :

Youtube forrás
A videó szövege magyarul:
"Mi a cél? A cél a fajok keveredése. A különböző nemzetek keveredésének kihívása a 21. század kihívása. 
Ez nem választás kérdése, ez kötelesség! Kényszerítő! Nincs más lehetőségünk, különben nagy problémákkal járó konfrontációkat kockáztatunk. 
Ezért változnunk kell, és változni fogunk !
Mindannyian egyidejűleg fogunk megváltozni. A vállalatok, a kormány, az oktatás, a politikai pártok. Ha a nép ebben nem működik közre önkéntesen, akkor állami kényszerintézkedéseket fogunk bevetni !"  
 Egy érdekes statisztika itt megtekinthető !
Szerk;Posta S.

Ezért gyűlölik a taxisok az ÜBER-t !

Négyszer utazott egy nap sárga taxival, mind a négy alkalommal különböző árat fizetett ugyanazért a rövid belvárosi útvonalért egy fiatalember, aki külföldi turistának adta ki magát. 
A legolcsóbb ár, amit fizetett 2 ezer forint volt. Volt, aki ugyanazért a távolságért 5950 forintot kért. Számlát pedig csak az egyik taxistól kapott. Egyedül csak az Über adott elektronikus számlát, ami 1150 ft.volt !

Barta P.

Nehezen hihető, de igaz !

A foci EB miatt leáll a parlament !?


A korábbi évek gyakorlatával ellentétben idén már június közepén leáll a parlamenti munka, melynek egészen egyszerűen az az oka, hogy a foci Európa-bajnokságra látogató nagyszámú képviselő miatt a kormányoldalnak nincs meg a többsége. 
 Idén a magyar válogatott első Eb-mérkőzése előtt egy nappal, június 13-án ér véget a parlament tavaszi ülésszaka, holott az egyes minisztériumoknál még több olyan törvényjavaslat, módosítás van betárazva, amelynek ősz előtti elfogadásához komoly érdekek fűződtek
Az elmúlt hetekben azonban a kormánypárti képviselők egymás után jelentették be, hogy külföldi utazás miatt nem tudnak jelen lenni az ülésteremben. 
A honatyák távolmaradásának dátumai gyanúsan egybeesnek a 2016-os Labdarúgó Európa-bajnokságon hosszú idő után újra szereplő magyar válogatott meccseivel. 
És ha megnézzük, hogy a nemzeti tizenegy mikor játszik először az „F” csoportban, minden világossá válik. A sógorokkal (Ausztria) június 14-én ütközünk meg Bordeaux-ban, majd négy nappal később Marseille-ben Izlanddal, és újabb négy nap elteltével Lyonban Portugáliával játszunk a továbbjutásért. 

Az elmúlt öt évben ezek voltak az utolsó nyári ülésnapok:
2015. - július 6.
2014. - július 14.
2013. - július 5.
2012. - július 12.
2011. - július 15. (forrás;444.hu)
Barta P.