Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 8., szerda

A türelemnek "Ivánnál" is van határa...

Egy "kis nézeteltérés" képkockái terjednek az interneten. A felvétel egy orosz város, Jekatyerinburg egyik parkolójában készült. A videó elején a hölgy pofozza, üti és rugdossa a férfit, aki egy ideig tűr - írja a Metro.
A nő állítólag azt kérdezi ordítva a férfitól, hogy "Mi a fenét csináltál?", amikor pedig a férfi megragadja azt mondja, "Szeretlek te ostoba".


 Ezután elfogy a türelem és durrannak a pofonok, a férfi néhány csapással kiteríti a hölgyet.
Az esetnek egy arra járó nő is szemtanúja volt, aki megpróbált segíteni a földön fekvő, vérző hölgynek.
A férfi őt is megkergeti és megrángatja, végül betuszkolja a barátnőjét az autóba és elhajt. A Metro szerint nem érkezett rendőr a helyszínre, és később sem kommentálták az ügyet.
Barta P.

Tanárverés Pesterzsébeten  !

Tanárverésbe torkollott, amikor a szülők és egy rokon bementek a pesterzsébeti Gyulai István Általános Iskolába, hogy számon kérjenek egy tanárnőt, mert úgy tudták, a pedagógus nem segített a gyereküknek, mikor azt két másik diák verte, ráadásul a tanár is beleverte a gyerek fejét az iskolafolyosón álló egyik szekrénybe.

Az esetről beszámoló RTL-Klub híradója szerint az iskola biztonsági kamerája azonban ilyesmit nem rögzített, és az iskola tanárai azt állítják, hogy az állítólag bántalmazott gyerek előző nap sértetlenül ment haza az anyjával.
A kamera felvételein viszont látszik, amint a "családtagok" körbeveszik a tanárnőt, vitatkoznak vele, majd nekiesnek a pedagógusnak, megütik, és a hajánál fogva megakadályozzák, hogy meneküljön. Bár egy kollégája a tanárnő védelmére kelt, a támadók a tanáriba is utánuk mentek, a nő felé dobtak egy üvegpoharat, majd térdhajlaton rúgták, ami azonnal bevérzett.
(A felvételen arra azért nagyon vigyáztak úgy, hogy a teljes képet kikockázták, nemcsak az arcokat, nehogy látható legyen a  "sötét bőrű fajtajelleg" ! Bár ez minden igyekezet ellenére azonnal kiderül már a videó elején ! Ebből is látszik, hogy a tényeket nem lehet sokáig eltitkolni ! -a szerk. )
Mire a rendőrök odaértek, a támadók már elmenekültek. A rendőrség közfeladatot ellátó személy elleni erőszak miatt indított eljárást, eddig két embert hallgattak ki gyanúsítottként.
Szerk;Posta S.