Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 9., csütörtök

Nem az számít mit csinálnak, hanem ki csinálja...

Gyor­sí­tott el­já­rás­ban csü­tör­tö­kön tár­gyal­ták annak a négy em­ber­nek (?) az ügyét, pár nap­pal ez­előtt meg­ver­tek egy pest­er­zsé­beti ta­nárt, mert az ál­lí­tá­suk sze­rint bán­tal­mazta a csa­lád­hoz tar­tozó gyer­me­ket.

Ahogy arról korábban írtunk, egy pesterzsébeti iskolában megvertek egy ötven év körüli tanárnőt a napokban, aki alig tudott elmenekülni a támadói elől. A csütörtöki tárgyaláson a vádlottak azt állították, hogy a tanár sarokba is állította a gyereket, aki emiatt folyton sírva ment haza.
Az édesanyja, V. Eleonóra elismerte bűnösségét, ő már volt büntetve testi sértés miatt, korábban is felfüggesztetett kapott.

 A tárgyaláson meghallgatták a megvert tanárnőt is,aki elmondta "35 éve tanítok, a saját gyermekemet sem ütöttem meg soha, nem hogy másét"- mondta a nő, aki a történtek óta kétszer jár abban az osztályban, ahova a bántalmazók gyereke jár.
A tanár azt is elmondta, hogy a szülők megfenyegették őt. A nő kitért arra is, hogy őt nem érdekli a gyerek származása, ő nem tesz kivételt cigány és nem cigány (roma és nem roma) gyermek között. Pályafutása során pedig sok roma gyereket tanított.
És most tessék figyelni ! 
Az agresszív nő két év 10 hónapot, a nagybácsi 1 év két hónapot kapott, mindkettőt  4 évre felfüggesztette a bíróság !
(Ez az ítélet aztán elrettenti a cigányokat a további tanárveréstől ! Csak "gratulálni" lehet a tisztelt bíróságnak !
Jellegzetes magyar igazságszolgáltatás, garázdaság, testi sértés, közfeladatot ellátó személy akadályozása bántalmazása. Nem az számít mit csinálnak, hanem ki csinálja...és ez ugye nem kettős mérce...  -a szerk.)
Forráshír itt.

Magyarországon " Debrecen ebben is jobban teljesít " !

És ez nem véletlen, hiszen Debrecen a "leghűségesebb város", amit már az Origo is tud  mivel szerinte Debrecenbe egy nap 26 órából áll !


Június 5-től 7 Tescóban éjjel-nappal lehet vásárolni. A vasárnapi újranyitás óta a Tesco folyamatosan követi a vásárlói visszajelzéseket, és az igények figyelembevételével módosította áruházainak nyitvatartási idejét –közölte a Tesco. 
sakema

Ami a liberális médiából kimaradt !

A Németországban élő orosz kisebbség tömegesen vándorol ki a Krím félszigetre. Semmi jövőt nem látnak Németországban, csak a családi és morális értékek teljes romlását tapasztalják maguk körül, no meg a migránsok egyre növekvő fenyegetését. 

 Youtube forrás
Az egyik, aki Szibériából Ingolstadtba költözött 10 évvel ezelőtt azt mondja, semmi jó munkát nem talál Németországba, másodrangú állampolgárnak számít. 
A Krím félszigeten viszont nagyon sok jó lehetőséget látnak most, hogy Oroszország része lett. Ott pedig mindenki örül, hogy a Russlanddeutschen ott akarnak letelepedni.
Még plakátot is készítettek azzal a mottóval, hogy "NEM Európának, IGEN Oroszországnak".
berlinjournal forrás
Szerk;Posta S.