Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. június 25., szombat

Így működik a valódi demokrácia ! 

"Ez már nem vonható vissza" - újabb magas rangú politikus mondott le a Brexit miatt!
Jonathan Hill, az Európai Bizottság brit tagja szombaton bejelentette a távozási szándékát, miután a kilépést pártoló tábor nyerte meg a Nagy-Britannia uniós tagságáról tartott népszavazást. 

A pénzügyi stabilitásért és pénzügyi szolgáltatásokért felelős biztos szombati közleményében tudatta, hogy rendkívül csalódott a referendum végeredménye miatt, de azt nem lehet meg nem történtté tenni - írta az Independent.
 Ami történt, már nem vonható vissza, és most azon kell dolgoznunk, hogy kialakítsuk az új kapcsolatunkat Európával - mondta.

 „Azt akartam, hogy másképp végződjön a népszavazás, de a brit nép máshogyan döntött, így működik a demokrácia” - fogalmazott Hill, aki a brit Konzervatív Párt képviselőjeként korábban tagja volt a londoni parlament felső kamarájának, a Lordok Házának.
„Nem gondolom, hogy helyénvaló lenne, ha továbbra is brit uniós biztosként folytatnám, mintha mi sem történt volna.  Ezért értesítettem Jean-Claude Junckert, az Európai Bizottság elnökét a lemondásomról” (A mi EB biztosunk megtenné vajon ugyanezt ? A választ a tisztelt olvasóra bízom... -a szerk.)
-Közölte Hill, hozzátéve, hogy fontosnak tartja hivatala rendezett átadását, amelyre reményei szerint a következő hetekben sor kerülhet.
Szerk;Posta S.

A BREXIT szó hallatán ébredő "rasszista" gondolatok...

sakema

A közmondás szerint

Ha rövid a..., told meg egy...

 Barta P.

Kiszel Tünde pert fontolgat a bugyijaiért !

Ahogy mondani szokták, meglepő és mulatságos matekpélda várta az egyik feladatgyűjteményben azokat a diákokat, akik az idei érettségire akartak felkészülni. A logaritmus görbéje ugyanis a szokásosnál mélyebbre csúszott. Egészen Kiszel Tünci bugyijáig...írja a ripost.

Így nézett ki 2016-ban egy emelt szintű matek érettségi példa...?
A kép kattintásra nagyítható ! 
Barta P.