Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. október 16., vasárnap

Ő is egy "saját lábon álló üzletasszony"

Bár csak pénteken nyitott Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségének, Vajna(Palácsik) Tímeának a fánkozója Budapest belvárosában, egy nyitóbulit már szerdán is tartottak. A bulin jó nagy tumultus volt az üzletben, sőt, az üzletasszony (?) Instagramra feltett videója alapján lenge öltözetű táncoslányok is megfordultak a VIP-közönség között.

video/instagram
A fánkozó hivatalos megnyitója pénteken 10 órára volt meghirdetve, -az üzletet felavató VIP partin ott volt Vajna Tímea is, a vállalkozás egyik társtulajdonosa,- de a nagyközönség számára szervezett eseményen már nem tette tiszteletét. Valószínű azt már alantasnak tartotta.
Szerk;Posta S.

A MACSKA aki megtanulta használni az "emberi" WC-t !

Tyler Silva, kanadai srác Skeleton nevű, csupasz cicája spontán ráérzett az emberi vécé használatának szépségeire. Azóta, ez a szürreális látvány, azaz a vécén gubbasztó macska, Silvaék otthonában teljesen hétköznapinak számít.
(Ugye milyen érdekes dolog, hogy vannak "emberek" (?) akik képtelenek hozzászokni eme hétköznapinak mondott, egyszerű cselekedethez, amit még egy állat is eltud sajátítani ?  Hogy miről is van szó, itt megnézheted, de csak erős idegzetű olvasóinknak ajánlom !-a szerk.) 

Szerk;Posta S.

Így néz ki Párizs a "szerelem városa" 2016 októberében !


Barta P.