Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. október 30., vasárnap

Nagy-Britanniának vége !

Állapítja meg keserűen, de nem minden alap nélkül az alább közzétett YouTube-videó feltöltője.
A videofelvétel a nyugat-yorkshire-i Dewsbury városában -egy kerékpáros, C. Michael kamerájával készült-, tehát még véletlenül sem a rég elveszett Londonban vagy környékén.
Ez invázió! Lerohannak minket. Féltem a gyermekeimet. Rossz vége lesz ennek, a kérdés csak az, hogy mikor - zárja sorait a feltöltő !
(Türelmesen végignéztem, és igencsak elfogott engem is a rémület, hogy mi lesz itt egy-két évtized múlva ? Talán nagyon igaza van a feltöltőnek, hogy ez nem menekülés a háború elől, hanem egy valódi invázió ! Iszonyatosan elrettentő !
És ez nemcsak Britanniára igaz, hanem egész Európára !-szerk.) 

Szerk;Posta S.

Ezért van ennyi „bevándorló” !

Sajnos a világ számtalan részén élnek -Magyarországon kívül is- mélyszegénységben  emberek, (?) ami egyrészt magyarázza azokat ez elképesztő állapotokat amit mi, innen Európa közepéről néha tehetetlen értetlenséggel nézünk. 
Másrészt viszont vannak olyan döbbenetes dolgok is, melyeket nem lehet pusztán a szegénységgel magyarázni ezek inkább már morális, jobban mondva intelligencia kérdése!
Ha nagyon őszinték akarunk lenni, mondhatnánk úgy is, hogy primitív butaság, szinte állati ösztönös cselekedet, melynek a szegénységnek és a  pénznek nem sok köze van !
Valaki egy Afrikában készült  videó felvételt töltött fel az internetre, amely a józan észt és minden emberi méltóságot teljes egészében nélkülöző jelenetet mutat be.
(Először csodálkoztunk, hogy mi a megbotránkoztató a felvételen, de aztán döbbentünk rá, hogy a gyerek a nő -mert anyának nem nevezném- hátán !-a szerk.)
A kérdéses videó itt megtekinthető, amíg a Youtube cenzúra elérhetetlenné nem teszi ! Aki azután is kíváncsi rá, az lentebb megtekintheti.