Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. november 5., szombat

Ha másképpen nem megy....

...a "hatalmasok" az alábbi módon akadályozzák meg, hogy a behódolni nem akaró versenyző mégis győzzön !


Hosszú Katinka maga jelentette be ma Instagram-oldalán: kizárták az országos bajnokságon az 50 méteres gyorsúszás előfutamában,  szabálytalan rajt miatt. 
Az úszónő kicsit furcsállja az esetet.
"Csalódott vagyok, nem érzem fairnek. Ha jól emlékszem, az elmúlt 10 évben nem zártak ki emiatt"... - írta a közösségi oldalon. Katinka eddig 11-ből 11 számot megnyert a százhalombattai ob-n, így viszont eldőlt, hogy nem tudja az összes számot megnyerni és  már biztosan nem dönti meg az ötven méteres gyorsúszás csúcsát.
Barta P.

Eszi, nem eszi, nem kap mást !

A Magyar Telekom kivette kínálatából a Fox Networks Group csatornáit, például a National Geographic vagy a nagyon népszerű sorozatokat sugárzó Foxot.
Ehelyett majd az Andy Vajna média- és kaszinókirály TV2-csoportjának a csatornáit kapják a felhasználók, mint a Kiwi TV, az Izaura TV vagy a Humor+. A Fox sajnálja – írja a Privátbankár.

A Fox Networks Group közleményt tett ki magyarországi Facebook-oldalára azzal kapcsolatban, hogy a Magyar Telekom 2017-es csatornakiosztásában már nem szerepelnek a műsorai, többek között a Walking Dead-sorozatot is játszó Fox vagy a National Geographic ismeretterjesztő csatorna. Helyettük Andy Vajna médiabirodalma, a TV2-csoport csatornáit nézhetik a felhasználók.
Szerk;Posta S.