Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2016. december 16., péntek

Okostévé ajándékba  a MOB vezetőségének ?

A Magyar Olimpiai Bizottság elnökségének és felügyelőbizottságának tagjai között osztják szét azokat a 102 centis okostévéket, amelyeket tárgyadományként kaptak a Samsungtól – tudta meg a hvg.hu.
 A szervezetben eddig sportévkönyvet vagy más hasonló ajándékokat osztogattak év végén a vezetőségnek. Kedden viszont egy elegáns étteremben tartott, vacsorával egybekötött elnökségi ülésen Borkai Zsolték bejelentették, hogy idén tévé a jutalom.

A Samsung, amely a szervezet arany fokozatú támogatója, nem tudott arról, hogy az elnökség és a felügyelőbizottság tagjai kapják az általuk felajánlott tévéket. Azt mondták: ezt az értesülést minél előbb tisztázni fogják a MOB-bal.


A Magyar Olimpiai Bizottság a hvg.hu cikkének megjelenése után az alábbi közleményt adta ki:
 "A Magyar Olimpiai Bizottság az esztendő végén az olimpiai mozgalmat, a hazai ötkarikás szervezetet és a magyar sportot hosszú évek óta támogató, azért társadalmi szerepvállalásként sokat dolgozó elnökségi tagoknak és a MOB Felügyelő Bizottsága tagjainak köszöni az áldozatkész munkát, melynek elismeréséül az egyik szponzornak köszönhetően egy-egy televízió tartós használatával ajándékozza meg őket. 
A MOB elnöksége és Felügyelő Bizottsága a munkáért nem kap pénzt, milliós jutalmat, a jövőben sem fog; ellenben rendszeresen ülésezik, tagjai folyamatosan a magyar sport rendelkezésére állnak, alázattal és felelősséggel hozzák meg döntéseiket a magyar sport érdekében. Most alkalom nyílt arra, hogy a MOB és a magyar sport köszönetét fejezze ki ezeknek az embereknek."
Szerk;Posta S.

Heló, nem akarsz szexelni ?

A címben szereplő kérdést tette fel egy fiatal srác a Tinderen, ugyanis emberünk kitalálta, hogy egy - reprezentatívnak azért nem nevezhető - kísérletet tesz a hölgyek körében.
Amire választ akart kapni a kutatása által az volt, hogy vajon ezerből hány nő mond kapásból igent a szexre?
 Ehhez csupán egyetlen szimpla kérdést küldött a csajoknak, ami a következő volt: Hey, do you want to have sex? Nem lehet mondani tehát, hogy túlbonyolította volna a dolgot, ám épp ez volt a dolog lényege.


Elsőre azt lehetne gondolni, hogy egy ilyen nyitómondat soha a büdös életben, senkinél nem működhet. Ám kiderült, hogy mégis...
Sokan azt gondolták, hogy egy átverés részesei lettek, de volt aki ezzel a frappáns válasszal rukkolt elő: "Nem köszi, az élet így is minden nap baszogat".
Egy másik hölgy pedig : "Elég gyorsan feltetted ezt a kérdést, remélem az ágyban tovább bírod"- válasszal reagált.
Lényeg a lényeg, hogy ezerből 189-en válaszoltak neki, ebből 25 pozitív, 95 elutasító és 69 eldönthetetlen válasz érkezett !
Tehát annak ellenére, hogy a legtöbben válaszra sem méltatták, mégis akadt néhány csaj, aki belement a buliba.
És hogy miért? Talán  mert értékelték ezt a fajta őszinte, nyílt és egyenes megközelítését a témának. (Forrás)
Barta P.