Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. január 5., csütörtök

A tájékoztatás diszkrét bája !

Cserbenhagyásos gázolással vádol egy, a neve alapján feltehetően magyar (?) származású férfit a brit rendőrség. A baleset két áldozata meghalt...-írja a HVG
 
Fotó: M. E. News. Az eredeti a hírportál oldalán kitakarás nélkül megtalálható !

Történt ugyanis, hogy a 38 éves "H. Gábor" elgázolt két lányt, miközben azok kézen fogva keltek át az úttesten a nagy-britanniai Oldhamben szilveszterkor, majd segítségnyújtás nélkül továbbhajtott. 
"H. Gábor" jogosítvány nélkül vezetett, autóját a baleset helyszínétől körülbelül egy kilométernyire találták meg. 
"H." mellett három további férfiú, "O. Dávid", "K. János" és "P. Zoltán" ellen is vádat emeltek, mert konspiráltak az igazságszolgáltatás akadályozása érdekében. Az egyik áldozat, az állítólag 12 éves (?) Helina Kotlarova a helyszínen meghalt, 11 évesként említett unokatestvére, Zaneta Krokova hétfőn a kórházban hunyt el. A négy férfi büntetőpere február 1-jén kezdődik.

Manchester Evening News nem ennyire tapintatos, -és kiírva a teljes nevüket- tudatta szépen a világgal, hogy a gyilkosokat úgy hívják, hogy Hegedűs Gábor, Orsós Dávid, Pető Zoltán és Kalányos János.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.