Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. február 5., vasárnap

Drogkereskedőket fogtak el Hajdúsámsonban !

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztály nyomozóinak olyan információ jutott a tudomására, hogy több férfi bódító hatású anyagot árul Hajdúsámsonban, főleg helyi fiataloknak. 

 A kép illusztráció.
A gyanú szerint S. Norbert szerezte be a kábítószert, amit a rendelkezésre álló adatok szerint négy társával közösen értékesített. A debreceni rendőrök a Cívis Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival február 4-én összehangolt akciót szerveztek, amely során otthonaikban ütöttek rajta az öt hajdúsámsoni lakoson. 
A nyomozók 12 helyszínen tartottak házkutatást, amelynek eredményeként több gramm kábítószergyanús fehér port és zöld növényi származékot foglaltak le. 
A 24 éves S. Zsoltot, a 24 éves H. Márkót, a 22 éves S. Norbertet, a 20 éves H. Zsoltot és a 19 éves B. Dávidot a rendőrök előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. 
Ellenük új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szakértő bevonásával – folytatnak büntetőeljárást, amelyben további nyomozati cselekmények várhatóak,-írja a haon.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.