Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. február 14., kedd

Nyílt levél Orbán Ráhelhez...

"Sajnos nem nagyon hallok rólad mostanában. Hogy van a baba? Meg lett-e a két mobilod? Milyen állami megbízást kap mostanában István? Remélem nem ver, nem agresszív, ha iszik? Remélem jól vagytok!
Azért írok most neked, mert kiderült az, hogy szegény szüleid micsoda nagy bajban vannak és én mint felelős családapa át is érzem a helyzetét édesapádnak.

Nagy lehet a nyomás rajta ami elvonja a figyelmét az ország ügyes-bajos dolgairól. Nekem is van egy kislányom és egy tündéri unokám. Nagyon aranyosak. Sajnos néha el kell fogadnom tőlük egy kis segítséget....Remélem ez másoknál is így megy! Nálatok is? 
(...) Biztosan hajtod magad éjt nappallá téve kisgyerek mellett is... De mégis megkérdezem!  Miféle hálátlan gyerek vagy te, hogy hagyod édesapádat, Magyarország miniszterelnökét így megszégyenülni?
Bizony Úristen, már azon töröm a fejemet, hogy gyűjtésbe kezdek, hogy a nehéz anyagiakról elterelve a figyelmét kicsit a népével is foglalkozhasson. 
Tudom, neki sem könnyű, mert a miniszterelnöki fizetéséből már hó elején csak 700 ezer marad, ami kell a megélhetésre...és arról nem is szólok, hogy szegény édesapádnak még három lányt kell kistafirongozni, saját lábukra állítani. 
Azon csodálkozom, hogy hogyan bírja?... 
(...)Én is segítem a járókerethez nőtt öreg édesanyámat aki sajnos kisnyugdíjas és akkor van melegben, ha az SZTK-ban várja a sorát, vagy a hús boltban várja, hogy mikor jön meg a csirke-farhát ! 
Légy jó gyerek kérlek és támogasd a szüleidet! Ez egyébként erkölcsi kötelességed is...
Felebaráti üdvözlettel: Gál György (OLKT= Orbán lapjáról kitiltottak társasága) "
A teljes, eredeti írás itt !
Szerk ; Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.