Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. március 14., kedd

Ki sokat markol, keveset fog !

Lajsz Andrásra igen nehéz időszak vár, ráadásul támogatásra se nagyon számíthat családjától.
Mint arról már korábban olvashattunk, a "Koktélkirályt" egy parkolóőr fojtogatásával gyanúsítják, nemrég elveszítette öccsét, feleségével is megromlott a viszonyuk, ráadásul egészségügyi állapota sincs rendben.
- A szívemet hetekkel ezelőtt kellett volna újra megoperálni, de az orvosok szerint jelenleg életveszélyes lenne a műtét - mondta Lajsz.

- A családomból csak a kisebbik fiam áll szóba velem, az emberek megbélyegeztek, egyedül élek egy kis lakásban. Úgy érzem, tényleg mindent elvesztettem - mesélte a ripostnak.
Tipikus eset annak, hogy a talmi népszerűség miként tudja tönkretenni egyesek életét. 
A munkája egy pörgős, szabados közegben zajlott...és talán mondhatjuk azt, hogy futott a szekér...
Közben nem gondolt bele, hogy "borgőzös" állapotában olyanokat taposott a sárba, akik egy darabig kitartottak mellette, de egy idő után elfordultak tőle.
Most aztán mikor egyedül maradt, szüksége lenne együttérzésre és támogatásra, de nem tudni, hogy milyen mély sebeket okozott környezetében, mindent felégetett maga mögött... talán ez lesz a veszte.
Barta P.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.