Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. május 16., kedd

Itt a Magyar Telekom új Flip díjcsomagja !

Egy teljesen új szolgáltatást indít a Magyar Telekom Flip márkanév alatt - jelentette be Christopher Mattheisen, a telekommunikációs cég vezérigazgatója.
 Flip néven új vezetékes ajánlatot kínáló márkát indít kedden útjára a Telekom. A Flip az egyszerű alapszolgáltatást kereső, a többlet és kényelmi szolgáltatásokat nem igénylő ügyfeleknek szól, havi 4 ezer forintért, hűségidő nélkül.

 A Flip ajánlata összesen 130 digitális tévécsatornát, 100 megabites letöltési sebességet, wifi routert, valamint vezetékes telefont nyújt a flipes számok közötti ingyenes beszélgetési lehetőséggel. A Flip az induláskor több mint félmillió háztartásban válik elérhetővé, az ország több pontján. Az egyetlen opció, hogy az internet sebességét 1000 forintért meg lehet duplázni, de minden más adott.

"Azt látjuk, hogy van egy olyan ügyfélkör, amely kifejezetten az alapszolgáltatásokat keresi. Őket egy új, az egyszerűséget és a kötöttségmentes szabadságot képviselő márkával hatékonyabban és pontosabban tudjuk megszólítani. Ezt felismerve indítjuk el új márkánkat, a Flipet" - mondta Christopher Mattheisen.
A Flippel egy teljesen új csapat jött létre saját ügyfélkapcsolati és értékesítési csatornákkal, amely kizárólag a Flip leendő ügyfeleit szolgálja ki, ugyanakkor a műszaki hátteret a Magyar Telekom adja. Az online elérhetőség mellett működtetik a 1446-os telefonos ügyfélszolgálati számot is-írja az origo
Barta P..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.