Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. július 9., vasárnap

Mégsem ingyenes ?

A Fidesz honlapján megjelent információ alapján július elsejétől a kormány ingyenessé tette az ivóvíz, szennyvíz, gáz és villany közművekre való rácsatlakozást! Ez azonban csak részben igaz !

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területfejlesztési Bizottság tagja Lukács Attila arra hívta fel a figyelmet, hogy a jogszabály mindössze a szolgáltató által végzett munkát, valamint a bekötési vízmérőórát teszi ingyenessé a megrendelőnek, akit ezen kívül számos kiadás terhelhet: tervezési díj, engedélyezés, a földmérő díja, a vízóra akna díja, munkadíj, szerelvények költsége.
Erről azonban már nem szól a kormánypropaganda, így sokan azt hiszik, júliustól nem kell kiadással számolniuk.
Lukács Attila megjegyezte, a változások hideg zuhanyként érték a szolgáltatókat, akik nem tudtak érdemi választ adni a leendő fogyasztóknak, hogy júliustól mennyibe kerül a bekötés. A politikus szerint a kormány tehát ismét egy átgondolatlan, az érintettekkel le nem egyeztetett törvényt alkotott !
(Miért is nem lepődünk meg azon, hogy a kormánypropaganda és a valóság némileg nem esik egybe?-a szerk.)
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.