Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. július 19., szerda

Orbán bocsánatot kért a zsidóktól !

foto/hirado.hu
Netanjahu budapesti vizitjének izraeli fontosságát jelzi, hogy a nagyobb médiumok saját tudósítókat is küldtek Magyarországra, nemcsak a nemzetközi hírügynökségek véleményét ismertették, mint általában. 
 Az Iszrael Hajom (Izrael Ma) című kormányközeli lap cikkének címe: “Bűnt követtünk el, amikor együttműködtünk a nácikkal”. “Orbán Viktor bocsánatot kért: Magyarország bűnt követett el, amikor nem védte meg a zsidókat” – folytatódik az írás, amely kiemeli a magyar kormányfő azon szavait is, miszerint a jelenlegi kormány zéró toleranciát hirdetett az antiszemitizmus ellen. 
A Máárív című lap is Orbán Viktornak az antiszemitizmussal kapcsolatos zéró toleranciára vonatkozó mondatát választotta tudósítása címéül, és hangsúlyozta a magyar kormányfő ígéretét, hogy kormánya a zsidó nép mellett áll.híradó forrás.
(Nincs is ezzel semmi baj, de vajon Magyarországtól ki és mikor fog bocsánatot kérni Trianonért -a kérdés csak költői lehet.-a szerk. ) 
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.