Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. augusztus 25., péntek

Kicsit megkésve,de...

Az olaszországi Velence polgármestere elrendelte, hogy a rendőrök ne kockáztassanak meg több terrorcselekményt, egészen egyszerűen lőjék le azokat az embereket, akik “Allahu Akbar” -t kiáltanak! 


A The Sun beszámolója szerint a rendőrök már megkapták a tűzparancsot, így ezután, ha valaki a Szent Márk téren Allah éltetését kiabálja, az életével játszik, mesterlövészek fogják ártalmatlanná tenni Luigi Brugnaro kezdeményezését lapinformációk szerint örömmel fogadták a turistaparadicsomnak számító olaszországi városban.

"Azt mondják, hogy találkozniuk kell Allahval, mi pedig közvetlenül elküldjük őket az istenüknek, amikor lelőjük őket !"-Közölte a polgármester.
 A The Sun szerette volna megtudni, hogy valóban megadták-e a polgármester szavai alapján a kilövési engedélyeket azokra, akik “Allahu Akbar”-t kiáltoznak, azonban az olaszországi rendőrség szóvivője csak annyit válaszolt, hogy “soha nem beszélünk a biztonsági intézkedéseinkről”.
Szerk;Posta S. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.