Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. szeptember 23., szombat

A Jobbik tanult... volt kitől !

Sajátos módon játszotta ki a kormánytöbbség által elfogadott plakáttörvényt a Jobbik, az ellenzéki párt ugyanis egyszerűen felvásárolta a különféle hirdetőfelületeket.

 A Jobbik megtalálta a módját, hogy játssza ki a plakáttörvényt
(Fotó: YouTube/ATV)

 Jakab Péter, a Jobbik szóvivője a Magyar Nemzetnek elmondta, hogy különféle cégektől összesen 1100 „reklámeszközt” – többek között óriásplakátokat – vásároltak meg. Ezzel a lépéssel pedig már nem vonatkozik rájuk a plakáttörvény.
A kormánytöbbség által az Országgyűlésen kétharmad hiányában végül feles többséggel átvitt szabályozás ugyanis azt mondja ki, hogy a pártok hirdetési felületet csak listaáron vásárolhatnak, semmiféle kedvezményt nem kaphatnak. Mivel azonban a köztéri plakáthelyek a Jobbik tulajdonába kerültek, nem kell bérelniük senkitől hirdetési felületet.

A Fidesz azután döntött mások mellett a pártok köztéri hirdetési lehetőségeinek szigorítása mellett, hogy a Jobbik év elején országos plakátkampányba kezdett, azt üzenve, hogy míg az emberek dolgoznak, a kormány lopírja a Magyar Nemzet.
Szerk;Posta S.

1 megjegyzés:

  1. Úgy tűnik, hiába fogadta el az Országgyűlés a plakáttörvényt, a Jobbik folytatja kampányát 1100 saját tulajdonú reklámfelületén.
    A párt felvásárolta a hirdetési felületeket, hogy kijátssza a törvényt. Hogy kiktől és mennyiért jutott a Jobbik a plakáthelyekhez, nem árulják el. Mondjuk, erről nem tudom, mit kell gondolni, de jó, hogy így van.

    VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.