Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. szeptember 7., csütörtök

Amiről a közmédia -érdekes módon- nem számolt be !

Huszonhárom rendőr vonult ki szombaton a kutasi romanapra, ahol verekedés tört ki a helyiek és a rendőrök között – írta a Sonline.hu. Az erősítést a polgármester hívta ki a Somogy megyei faluba, miután arról értesült, hogy a mulatság két résztvevője a földre tepert és ütlegelt két körzeti megbízottat, akik egy utcán vizelő férfit akartak megbírságolni.
 A Kaposvári Járási Nyomozó Ügyészség szóvivője a lapnak megerősítette, hogy hivatalos személy elleni erőszak ügyében folyik nyomozás. A Somogy megyei ügyészség kedd reggel közölte, hogy három férfit őrizetbe vettek, és gyanúsítottként hallgattak ki csoportosan elkövetett hivatalos személy elleni erőszak miatt.
A rendezvény egyik résztvevője Facebook-oldalán saját felvételét is közzétette a rendőrök kiérkezéséről, amit természetesen a cenzúra -amely ugye nem is létezik (?)-, azóta már törölt ! 


Frissítés !

Amihez nincs kommentár !

Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.