Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. szeptember 24., vasárnap

Aszfaltgyártó üzem épült Hajdúsámsonban

Napi több kilométernyi aszfalt előállítására képes a Depona Plusz Kft. pénteken felavatott telepe. A 700 millió forintos beruházás – melyből 231,68 millió vissza nem térítendő támogatás – eredményeként egy 60 tonnás közúti hídmérleg, valamint egy aszfaltgyártó üzem létesült a hozzá tartozó kiszolgáló részegységekkel.

 foto/sakema
Az ünnepélyes átadón köszöntőjében Tasó László államtitkár elmondta, az ilyen volumenű fejlesztések nagy jelentőségűek a közvetlen környezetükben.
A fél év alatt felépített üzem a kiszolgáló egységekkel együtt 1,6 hektáron terül el, és a tervek szerint a környék útminőségének javításában lesz nagy szerepe.
– "A most átadott üzemünkben napi szinten akár 1500 tonna aszfaltot is le tudunk gyártani. A cégcsoporthoz tartozó Zemplénkő Kft. a 471-es út sámsoni elkerülő szakaszán kivitelezőként jelen van, így bízunk benne, hogy a környékbeli útépítésekben részt tudunk venni. Mivel meleg aszfaltról beszélünk, ezért leginkább száz kilométeres körzeten belül tudjuk ellátni az építkezéseket" – fogalmazott Toldi Miklós tulajdonos. 
sakema 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.