Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. szeptember 24., vasárnap

Holnaptól nagy forgalmi rend változás kezdődik Debrecenben

Az Új Főnix Terv közlekedési koncepciójának egyik legfontosabb eleme a belvárosi forgalom átszervezése.

Az átalakítás lényege, hogy a Széchenyi, a Kossuth utca és a Farktár utca a Nyugati utcától a Hajnal utcáig, míg a Szent Anna utca és a Miklós utca az Attila tértől az Erzsébet utca felé egyirányú lesz.
A forgalmi rend átalakítására azért van szükség, mert az utóbbi két évtizedben jelentősen megnőtt a közlekedési terhelés a városban. A változtatás után érzékelhetően nő majd az érintett szakaszok és csomópontok áteresztőképessége, felgyorsulhat a forgalom, csökkentve a környezeti terhelést. 
Az új forgalmi rend kialakítása érdekében idén júliusban és augusztusban több útszakaszon újult meg az aszfaltburkolat a Széchenyi, a Kossuth és a Szent Anna utcán.

 Szeptember 25-én hétfőn, a Szent Anna utca Sumen utca és Vígkedvű Mihály utca közötti szakaszával elindulnak az egyirányúsításhoz kapcsolódó csomóponti átalakítások is. A kivitelező december közepéig kilenc helyszínen ütemezve végzi el az építési munkákat.

Aki részleteiben is érdeklődik a munkák iránt ITT megteheti !
sakema

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.