Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. október 20., péntek

Csoki lett a "mézesmadzag" Mezőkövesden !

"Az idősek napja alkalmából ugyanis Tállai András fideszes országgyűlési képviselő, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal vezetője (...óhatatlanul felvetődik a kérdés, hogy nem párt függetlennek kéne e lenni a NAV vezetőjének, ugyanis a saját embereit, hogyan ellenőrizheti, ha egyszer elfogult...bár a köztársasági elnök,a legfőbb ügyész szintén fideszes miért pont ő lenne semleges...-a szerk.) a mezőkövesdi ünnepségen a saját képével és aláírásával díszített csokit, illetve kalácsot ajándékozott a meghívottaknak, valamint egy kiadványt arról, hogy hogyan lehetne visszaterelni az időseket a munka világába"

http://24.p3k.hu/app/uploads/2017/10/tallai-e1508085276669-800x451.jpg
 foto/24.hu
Az ajándékot az október 12-i mezőkövesdi, idősek napja alkalmából rendezett ünnepségen kapták meg a nyugdíjasok (ahogy az a Facebook-bejegyzésből is látszik), amelyen maga Tállai is részt vett és beszédében külön kiemelte, hogy hozott csokit. Információink szerint korábban nem volt példa arra, hogy a fideszes képviselő ajándékot adott volna az időseknek.
Most úgy tűnik, hogy egy fokozattal feljebb kapcsolt a korábbi mezőkövesdi polgármester, ugyanis szülővárosa mellett az elmúlt héten Vattán, Bogácson, Kisgyőrben és Négyesen is felköszöntötte az időseket,-írja a 24.hu.
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.