Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. október 13., péntek

Nemzeti Konzultáció online

Egymás után többször is ki lehet tölteni az interneten a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció kérdőívét - derült ki a Hír TV tényfeltáró műsora, a Célpont riportjából !


 A műsor riporterének egy óra alatt 81-szer sikerült szavaznia úgy, hogy a rendszer gyakorlatilag bármilyen e-mail címet és nevet elfogadott a regisztrációkor. Ráadásul bűncselekményre is lehetőség nyílik, a rendszer ugyanis nem kér visszaigazolást, így pedig a kérdőívet bárkinek a nevében ki lehet tölteni.
 Nem hangzott el megoldási javaslat Tuzson Bencének, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárnak a szombati sajtótájékoztatóján sem. 
Ő az ezzel kapcsolatos kérdésre úgy válaszolt, hogy bíznak a magyar emberek jóhiszeműségében,  vagyis hogy egy választó csak egy alkalommal fogja kitölteni a kérdőívet. Elmondása szerint az interneten érkező válaszok legfeljebb a kérdőívek 5 százalékát teszik ki. Forrás: HírTV - Sztárklikk  
Szerk;Posta S.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.