Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. január 3., kedd

Akinek nem inge ne vegye magára!

Olvasói levelek a Haon portálján:

"Azok a nyugdíjas társaim, akiknek 200 vagy 300 ezer forint körül van a nyugdíja, bizonyára nem ért velem egyet. Azokról szeretnék inkább szólni, akik az elmúlt negyven év kárvallottjai."

(...)"Azért nem szereti a mai rendszer a nyugdíjasokat, mert eleszik a jövőt a fiatalok elől. Ezt nem én találtam ki ! 
Sajnos, elértük azt az időt, hogy eltávoztak, akik a háború után felépítették ezt az országot a romokból. Akik még élnek, nem tudnak megszólalni, mert az otthonokban, elfekvőkben, kórházakban teljes emlékezetkihagyásban tengetik életüket, így a nyugdíjszelvényüket évek óta nem is látták. 
Akik ’56-ban tizenévesen csőre töltött fegyverekkel rohangáltak, ma ők teszik ki a Fidesz szavazó táborának zömét, így ők mindennel meg vannak elégedve. 
Akik az 56-os romokat eltakarították és újból felépítették Budapestet, azok nyugdíja ma 80-ezernél nem több. Akik meg elmenekültek az újjáépítés elől külföldre, most milliomosként térnek haza, és ők a nagy hazafiak nagy nyugdíj mellett.
A mostani kormány nap mint nap azt szajkózza, hogy Gyurcsány elvette a 13-dik havi nyugdíjat! Nem igaz, mert Bajnai volt. De ha emlékszünk, volt valaki, aki megígérte, hogy visszaadja, sőt 14-dik havit is ígért! Azt mondják, a rezsicsökkentésben benne van, csak nem lehet észrevenni ! "...
(...)
"A jobboldali kormányok soha nem voltak szociálisan érzékenyek, főleg a nyugdíjasokkal, mert a nyugdíjas eleszi a jövőt a fiatalok elől. Köszönjük szépen, boldogok vagyunk, mert kaptunk 10 ezer forintos csekket.
Ha ezt az országot igazságos politikusok vezetnék, akkor a nyugdíjakat nem százalékosan emelnék, hanem egyenlő összeggel..."
A teljes írás ITT olvasható !
Szerk;Posta S.

Ahol nem simogatják a betolakodókat !


Szerk;Posta S.