Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. február 27., hétfő

Erről nem volt szó !

Rayssa Teixeiro Melót azért bérelte fel az egyik brazil televízió, hogy élő adásban rajta mutassák be a naptej helyes használatát. 
A modell megállapodása szerint a műsorvezető csak a hasán a karjain és a lába felső részén érinthette volna meg, ám a férfi kísértésbe esett és sokkal többet engedett meg magának.
A hölgyemény nem tűrte a dolgot és élő adásban ütötte meg a bunkó műsorvezetőt, majd kiviharzott a stúdióból. Az esetről szerencsére megmaradt egy videó is...
Így jár az, aki nem azt teszi amire  "befizetett".

Szerk;Posta S.

Elhunyt Berek Katalin - A nemzet színésze

Életének 87. évében, hosszan tartó betegség után, vasárnap elhunyt Berek Katalin érdemes és kiváló művész, a nemzet színésze - tudatta a család az MTI-vel ma délelőtt. Több mint 70 évig volt színpadon.


Berek Katalin 1930. október 7-én született Makón. Nyolcévesen már a Szegedi Nemzeti Színházban szerepelt. 1952-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán, évfolyamtársa volt többek közt Hacser Józsa, Horváth Teri, Psota Irén, Soós Imre és Váradi Hédi. 
A főiskola elvégzése után a Nemzeti Színházhoz szerződött, melynek 18 éven át volt rendes tagja. 1970-ben Gyurkó László íróval és Szigeti Károly koreográfussal megalapította a 25. Színházat, ahol 1974-ig dolgozott. 1974 és 1985 között újra a Nemzeti Színházban játszott. 2002-ben egy szerep erejéig visszatért, az új Nemzeti Színház nyitóelőadásán Madách Imre Az ember tragédiájában a Föld szellemét alakította.
 1957-ben és 1963-ban Jászai Mari-díjat, 1973-ban Kazinczy-díjat kapott. 1970-ben érdemes művész, 1988-ban kiváló művész, 2000 augusztusában a Nemzet Színésze cím első 12 tulajdonosának egyike, 2007-ben pedig Örökös Tagja lett a Halhatatlanok Társulatának.
Nyugodjon Békében.
Barta P.