Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. május 27., szombat

Aki hülye,az is marad...


sakema

Közeleg a választás,kell a szavazat !

Tegnap,pénteken megújította választási együttműködési megállapodását pénteken a Fidesz és a Lungo Drom,élén Farkas Flóriánnal !

 foto/internet
Azzal, a Farkas Flóriánnal akinek a nevéhez fűződik: "Híd a munka világába" elnevezésű uniós program is, melyben a romák munkához jutását kellett volna segíteni, de inkább lenyúltak néhány milliárd forintot, úgy, hogy egyetlen roma sem jutott munkához
A NAV vizsgálódni is kezdett az ügyben, később 1,6 milliárdot követeltek vissza az ORÖ-tól. A kormány ezután 1,3 milliárdos támogatást adott a szervezetnek és már el is tűnt a követelés !

Kövér László, a kormánypárt választmányi elnöke a megállapodás aláírását követően elmondta, egy olyan megállapodást hosszabbítottak meg, amely mindkét szervezetnek sikereket hozott: a választási győzelmek mellett ugyanis a Fidesz és a Lungo Drom is elmondhatja magáról, hogy minden korábbinál komolyabban tudta támogatni a romák felzárkózását.
Azt, hogy Kövér mire alapozta szavait a soha nem látott roma felzárkóztatásról, nem lehet tudni...
Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke úgy fogalmazott, "a Fidesz és a Lungo Drom szövetsége az egyetlen garanciát jelenti a cigányság felzárkózásának folytatására."
(Valóban az egyetlen garancia, ha minden más lehetőséget felszámolnak. Hacsak a felzárkózás nem úgy fog történni, hogy a magyar lakosság elszegényedik és mindenki egyformán szegény lesz kivéve persze az elitet, mert most ez az irány látszik kirajzolódni ! -a szerk.)
Forráshír itt.
Szerk;Posta S.