Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. július 31., hétfő

Repülőt a kormánynak ?

Dollár tízmilliókba kerülő Airbus beszerzését fontolgatta a kormány, erről tárgyaltak is az év első felében.
A cikk szerint a kormány képviselői, megbízottjai fel is vették a kapcsolatot a céggel. Forrásaik szerint az üzleti gépekért felelős Airbus Corporate Jets (ACJ) képviselőivel tárgyalt a magyar fél. A lap azt írja, a tárgyalásokon az ACJ318-as, az ACJ319-es és az ACJ320-es típusok kerültek szóba.
A Népszava június 29-én, és július 11-én is kérdéseket küldött a Miniszterelnökségnek, de nem kapott válaszokat. Sem megerősítést, sem cáfolatot. 
A gépnek az Airbus A320-as az alapja, ennek listaára újonnan 99 millió dollárba, azaz körülbelül 26 milliárd forint. 
De az Airbus sok esetben menedzseli a légitársaságok által leadott gépek értékesítését, így elvileg a használt gép sincs kizárva a találkozó alapján,írja a Népszava.
Szerk;Posta S.

"A buziskodás helyett jegyet kéne venni!"

VV Zsolti azt állítja, elfelejtette, hogy lejárt a bérlete. Természetesen pont akkor jöttek az ellenőrök is, akik megbüntették, miközben az RTL Klubba tartott. A srácot nem is ez zavarja, hanem az, ahogyan beszéltek vele.
"Elég sok a munkám, és megfeledkeztem róla. Nem mentség, szabályt sértettem, ugyanúgy vonatkozik rám a büntetés, mint bárki másra! Reggel a munkába siettem, amikor már csak egy megálló volt az RTL-ig. Elém állt egy hölgy, 3 közteressel és a bérletemet kérte. 
Már akkor fura volt, mert kötőszóként a celebkémet használta" - írta posztjában Zsolt a Facebookon.
A "fiú" meg akarta mutatni, hogy nála vannak az előző szelvények is, tehát nem szokott bliccelni, mire elmondása szerint az ellenőr így reagált: "A buziskodás helyett jegyet kéne venni!"
Zsolt felháborodott, az pedig végképp kiverte nála a biztosítékot, hogy az ellenőr hozzátette, tehet panaszt, ők négyen vannak, Zsolt egyedül, nekik fognak hinni. VV Zsolt ezt követően telefonos bejelentést tett. 
Kedvesek voltak vele, de azt kérték, amíg kivizsgálják az esetet, addig is fizesse be a csekket.
(Bizony így van ez, ahol nem szeretik a "másságot" ott bármi megtörténhet velük...a szerk.)
Szerk;Posta S.