Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2017. október 13., péntek

Magyar Telekom-ügyfelek figyelem !

A Magyar Telekom október 20-tól biztosítja a díjmentes hálózat-függetlenítést lakossági ügyfelei számára, és erre egy olyan megoldást biztosít, ami a nap 24 órájában rendelkezésére áll az ügyfeleknek, és amivel a sorban állást is elkerülhetik - jelentette be a szolgáltató. 

 A mai bejelentés szerint a lakossági szerződéses ügyfelek és a Domino kártyás ügyfelek egyaránt a 1414-es telefonszámon, az automata menüben tudják jelezni igényüket a hálózat-függetlenítésre, amihez csak a készülékük IMEI számát és egy mobilszámot kell megadniuk, ahova a típustól függő feloldó kódot és a feloldás menetéről szóló tájékoztató linket SMS-ben küldi a Telekom.
 Amennyiben a szükséges adatok rendelkezésre állnak, ezt az SMS-t az igény leadásától számított egy munkanapon belül, de minden esetben a lehető leghamarabb megkapja az ügyfél.
 A cégnél a mobilkészülékek döntő többségét már most is úgynevezett sim lock nélkül értékesítik, és ez így is marad a jövőben is. 
A korábban vásárolt készülékek esetében a termék cikkszámában szerepelő SL betűk jelzik, ha nem hálózatfüggetlen készülékről van szó, a fenti folyamatot tehát csak ezekben az esetekben kell elindítani. A cikkszámot az ügyfelek a vásárláskor kapott számlán tudják ellenőrizni.
sakema

Nemzeti Konzultáció online

Egymás után többször is ki lehet tölteni az interneten a Soros-tervről szóló nemzeti konzultáció kérdőívét - derült ki a Hír TV tényfeltáró műsora, a Célpont riportjából !


 A műsor riporterének egy óra alatt 81-szer sikerült szavaznia úgy, hogy a rendszer gyakorlatilag bármilyen e-mail címet és nevet elfogadott a regisztrációkor. Ráadásul bűncselekményre is lehetőség nyílik, a rendszer ugyanis nem kér visszaigazolást, így pedig a kérdőívet bárkinek a nevében ki lehet tölteni.
 Nem hangzott el megoldási javaslat Tuzson Bencének, a kormányzati kommunikációért felelős államtitkárnak a szombati sajtótájékoztatóján sem. 
Ő az ezzel kapcsolatos kérdésre úgy válaszolt, hogy bíznak a magyar emberek jóhiszeműségében,  vagyis hogy egy választó csak egy alkalommal fogja kitölteni a kérdőívet. Elmondása szerint az interneten érkező válaszok legfeljebb a kérdőívek 5 százalékát teszik ki. Forrás: HírTV - Sztárklikk  
Szerk;Posta S.