Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2018. március 13., kedd

Mosó Masa mosodája ?

Négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró felett rendelkezhetett Kósa Lajos a Magyar Nemzet birtokába került hiteles közjegyzői okirat szerint. A Tóth Ádám közjegyzői irodájában készült dokumentumból kiderül, a fideszes politikus – korábban frakcióvezető, jelenleg a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter – 2013. január 28-án kötött szerződést a megbízójával, amelynek részleteit közjegyzői okiratba is foglalták.
 A több mint ezerháromszázmilliárd forintnyi összeget az FHB Kereskedelmi Bank Zrt.-nél helyezték el – áll az okiratban, amely szerint a megbízó felruházza Kósa Lajost, hogy a „megbízó helyett és annak képviseletében a jelzett összegből magyar államkötvényeket vásároljon”, és azokat a „megbízó nevén vezetett befektetési számlán elhelyezze”. Forráshír itt !

És hallgassuk meg Kósa magyarázatát !


(Kósa  Lajos egy  ismeretlennek, vizsgálat nélkül elmegy a közjegyzőhöz okiratot szerkeszteni ezermillliárdos összegről....Ugye milyen életszerű ? Csak nehogy holnapra -államérdekre hivatkozva- titkosítva legyen az ügy 50 évre !-a szerk.)
Szerk;Posta S.

2 megjegyzés:

 1. Sok hülyével egy gazember is azt csinál amit akar. Ezért csökken folyamatosan a technikai fejlődés ellenére az emberek IQ-ja. A tömegek ingerküszöbe,hogy meginduljon még nagyon magas és ezt a hatalom ki is használja.
  Nincs nagyobb ellenségük mint a kritikus értelmes tömeg, ez az egy amitől rettegnek!
  Nem véletlen, hogy csak a szemetet és a hulladékot tenyésztik, de gőzerővel, ez a hatalmuk biztos záloga !
  A műveletlen és anyagilag ellehetetlenített emberfők sokasága teszi naggyá a hatalom elitjeit !

  VálaszTörlés
 2. Teljesen egyetértek, végre egy értelmes ember!

  VálaszTörlés

A megjegyzés írása mint:Profil kijelölése.... legördülő menüben válasszátok a "Név/URL-cím"rovatott -ne a névtelent- ide írjátok be a nevet,vagy bármilyen nick nevet.Az URL-t hagyjátok üresen.
Köszönöm.