Oldalak

"Az igaz ügyért küzdeni még akkor is kötelesség, midőn már sikerhez nincsen remény !" -Deák Ferenc-

2018. március 13., kedd

Mosó Masa mosodája ?

Négymilliárd-háromszázötvenhárommillió euró felett rendelkezhetett Kósa Lajos a Magyar Nemzet birtokába került hiteles közjegyzői okirat szerint. A Tóth Ádám közjegyzői irodájában készült dokumentumból kiderül, a fideszes politikus – korábban frakcióvezető, jelenleg a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter – 2013. január 28-án kötött szerződést a megbízójával, amelynek részleteit közjegyzői okiratba is foglalták.
 A több mint ezerháromszázmilliárd forintnyi összeget az FHB Kereskedelmi Bank Zrt.-nél helyezték el – áll az okiratban, amely szerint a megbízó felruházza Kósa Lajost, hogy a „megbízó helyett és annak képviseletében a jelzett összegből magyar államkötvényeket vásároljon”, és azokat a „megbízó nevén vezetett befektetési számlán elhelyezze”. Forráshír itt !

És hallgassuk meg Kósa magyarázatát !


(Kósa  Lajos egy  ismeretlennek, vizsgálat nélkül elmegy a közjegyzőhöz okiratot szerkeszteni ezermillliárdos összegről....Ugye milyen életszerű ? Csak nehogy holnapra -államérdekre hivatkozva- titkosítva legyen az ügy 50 évre !-a szerk.)
Szerk;Posta S.